Hematiet ruw

€ 2,50

Ervaar de aardende kracht van ruwe hematiet met deze prachtige stukken. Hun donkere metaalachtige tinten en ruwe textuur brengen stabiliteit, bescherming en innerlijke rust.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Ram

Product omschrijving

Stap in de wereld van ruwe hematiet en ontdek de fascinerende schoonheid van deze natuurlijke stukken. Met hun donkere metaalachtige tinten en ruwe textuur brengen ze een krachtige aardende energie in je leven.

Hematiet is een steen van kracht, moed en bescherming. Het helpt je te aarden en in het hier en nu te zijn, waardoor je stabiliteit en focus kunt vinden in turbulente tijden. Deze stenen worden vaak gebruikt om negatieve energie te absorberen en te transformeren, waardoor een gevoel van innerlijke rust en harmonie ontstaat. Hematiet kan ook helpen bij het versterken van je zelfvertrouwen, het stimuleren van wilskracht en het bevorderen van een positieve mindset.

Hematiet is niet alleen een prachtige steen op zich, maar het heeft ook een unieke eigenschap om andere stenen te reinigen en ontladen van opgebouwde energie. Plaats je edelstenen en kristallen een tijdje bij ruwe hematiet om ze te zuiveren en te ontdoen van negatieve of overweldigende vibraties. Hematiet fungeert als een energetische “spons” die de ongewenste energie absorbeert en helpt om je stenen weer fris en geactiveerd te laten aanvoelen, klaar om hun helende eigenschappen te verspreiden.

Product eigenschappen

Kleur

Zwart

Formaat

2 – 4 cm

Gewicht

40 – 60 gr