Sneeuwvlok obsidiaan ruw

€ 2,50

Ruwe sneeuwvlok obsidiaan is een aardende steen die innerlijke reiniging bevordert en helpt bij het loslaten van negatieve energie.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Schorpioen
  • Steenbok
  • Weegschaal

Product omschrijving

Ruwe sneeuwvlok obsidiaan is een fascinerende steen met een intrigerende ontstaansgeschiedenis. Het is een vorm van obsidiaan, een natuurlijk vulkanisch glas dat ontstaat wanneer lava snel afkoelt. De witte vlekken die op sneeuwvlokken lijken, zijn eigenlijk kleine kristallen van veldspaat die in de obsidiaan zijn ingesloten tijdens het afkoelingsproces. Deze unieke eigenschap geeft sneeuwvlok obsidiaan zijn karakteristieke uitstraling en maakt het tot een gewilde edelsteen voor zowel verzamelaars als spirituele beoefenaars.

Sneeuwvlok obsidiaan staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Het helpt je om je diep te verbinden met de aarde, waardoor je stevig in je schoenen staat en je veilig en geborgen voelt. Het biedt energetische bescherming tegen negatieve invloeden en helpt je om emotionele blokkades en trauma’s los te laten. Het stimuleert zelfreflectie en helpt je om negatieve gedachtepatronen te doorbreken, zodat je innerlijke rust en evenwicht kunt vinden.

Daarnaast heeft sneeuwvlok obsidiaan een zuiverende werking. Het ondersteunt de reiniging van zowel je fysieke als je energetische lichaam, waardoor je jezelf kunt bevrijden van opgehoopte spanningen, zorgen en negativiteit. Het kan je helpen om oude emotionele bagage los te laten en ruimte te maken voor groei en transformatie. Sneeuwvlok obsidiaan nodigt je uit om diep naar binnen te kijken, je angsten onder ogen te zien en ze te transformeren, zodat je met meer moed en zelfvertrouwen vooruit kunt gaan.

Deze ruwe variant van sneeuwvlok obsidiaan heeft een natuurlijke ruwheid en textuur, wat het zijn unieke charme geeft. Elke steen is individueel en kan variëren in grootte, vorm en kleurpatroon. Door zijn ruwe staat behoudt sneeuwvlok obsidiaan zijn oorspronkelijke kracht en energie, die puur en ongefilterd is. Het kan worden gebruikt in kristalwerk, meditatie en rituelen om je te ondersteunen bij je persoonlijke groei, transformatie en het manifesteren van positieve veranderingen in je leven.

Product eigenschappen

Kleur

Wit, Zwart