Labradoriet dubbel hart

€ 35,25

Een labradoriet dubbelhart is een prachtige en betekenisvolle edelsteen met beschermende en spirituele eigenschappen, symboliseert de kracht van liefde.

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Boogschutter
  • Leeuw
  • Schorpioen

Product omschrijving

Een labradoriet dubbelhart is een prachtige edelsteen die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op mensen vanwege zijn mooie kleuren en unieke uitstraling. Het dubbelhart is een perfecte combinatie van twee hartvormen die samen een krachtige energetische boodschap uitstralen.

Labradoriet is een steen die bekend staat om zijn beschermende en spirituele eigenschappen. Het is een veelzijdige steen die zowel het derde oog- als het keelchakra kan activeren, waardoor het een geweldige steen is voor meditatie en spirituele groei. Labradoriet heeft ook de unieke eigenschap om een ​​prachtige iriserende kleuren te vertonen wanneer het wordt blootgesteld aan licht, wat het een bijzonder geliefde edelsteen maakt.

Het labradoriet dubbelhart is een prachtig geschenk voor een geliefde, vriend of familielid. Het dubbelhart symboliseert de kracht van liefde en verenigt twee harten tot één, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor relaties en vriendschappen. Het is een perfect cadeau om te geven aan iemand waar je van houdt of om aan jezelf te geven als een symbool van liefde en verbondenheid.

Dit is een uniek product, je krijgt het dubbelhart van de foto.

Product eigenschappen

Gewicht

255 gr

Kleur

Blauw, Geel, Groen

Formaat

10 cm