Choco jaspis zaksteen

Uitverkocht

Ervaar de rustgevende en aardende energie van Choco Jaspis met deze prachtige zaksteen. Het unieke patroon en de warme bruine tinten maken elke steen een uniek kunstwerk dat balans en stabiliteit bevordert.

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Maagd
  • Stier

Product omschrijving

Ervaar de aardse en rustgevende energie van Choco Jaspis met deze prachtige zaksteen. Choco Jaspis, ook wel bekend als Brown Jasper, is een gesteente met een unieke combinatie van warme bruine en chocoladekleurige tinten. Elke steen is individueel en vertoont unieke patronen en vlekken, waardoor ze stuk voor stuk een kunstwerk op zich zijn.

Choco Jaspis staat bekend om zijn aardende eigenschappen en het bevorderen van stabiliteit en rust. Het is een steen van balans en harmonie, die helpt om emoties te kalmeren en stress te verminderen. Choco Jaspis kan je helpen om in contact te komen met je innerlijke kracht en zelfvertrouwen te vergroten. Het stimuleert ook creativiteit en helpt bij het manifesteren van nieuwe ideeën.

Deze zaksteen is perfect om bij je te dragen in je zak, tas of op je bureau. Door de compacte grootte kun je de positieve energie van Choco Jaspis altijd bij je hebben, waar je ook bent. Laat de warmte en stabiliteit van deze steen je begeleiden tijdens drukke en uitdagende momenten, en geniet van de kalmerende en aardende effecten die het met zich meebrengt.

Product eigenschappen

Kleur

Bruin, Rood, Zwart

Formaat

4 – 6 cm

Gewicht

20 – 40 gr