Turitella agaat

€ 2,75

Turitella Agaat trommelstenen zijn aardende stenen met een prachtig patroon van versteende slakkenhuisjes. Ze kalmeren de geest, bevorderen stabiliteit en versterken intuïtie.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Maagd
  • Vissen
  • Waterman
  • Weegschaal

Product omschrijving

Turitella Agaat trommelstenen zijn bijzondere edelstenen die hun naam danken aan het unieke patroon van versteende slakkenhuisjes die in hun samenstelling te vinden zijn. Deze stenen zijn gevormd door een combinatie van aarde en water, en dragen daarom de energie van zowel de aarde als het waterrijk.

De Turitella Agaat staat bekend om zijn aardende en kalmerende eigenschappen. Het helpt je om een diepe verbinding te maken met de aarde, waardoor je beter gegrond en in balans blijft, zelfs in tijden van stress en chaos. Het kalmeert de geest en brengt een gevoel van rust en sereniteit, waardoor het een ideale metgezel is tijdens meditatie- of ontspanningssessies.

Daarnaast bevordert Turitella Agaat ook innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het stimuleert de intuïtie en helpt je om diepere lagen van bewustzijn te verkennen. Het moedigt je aan om in contact te komen met je eigen innerlijke wijsheid en helpt je om in harmonie te leven met je ware zelf.

Turitella Agaat trommelstenen zijn niet alleen prachtige stukken van moeder natuur, maar ze hebben ook een unieke energetische kracht. Elke steen is uniek in zijn patroon en kleurvariaties, waardoor je een speciaal en persoonlijk stuk hebt dat je met trots kunt koesteren.

Product eigenschappen

Kleur

Beige, Bruin, Wit

Formaat

2 – 4 cm

Gewicht

20 – 40 gr