Valkenoog

€ 2,75

Valkenoog trommelstenen zijn beschermende stenen met een mystieke blauwgrijze kleur. Ze stimuleren intuïtie en bieden stabiliteit, waardoor je je gegrond en evenwichtig voelt.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Waterman

Product omschrijving

Valkenoog trommelstenen zijn fascinerende edelstenen die hun naam danken aan hun opvallende gelijkenis met het oog van een valk. Met hun prachtige blauwgrijze kleur en glanzende uitstraling, stralen ze een mystieke en beschermende energie uit.

Valkenoog staat bekend om zijn vermogen om helderheid en inzicht te brengen. Het fungeert als een krachtige beschermer en helpt negatieve energieën af te weren, zowel fysiek als energetisch. Het biedt een gevoel van stabiliteit en veiligheid, waardoor je je gegrond en evenwichtig voelt, zelfs in uitdagende situaties.

Deze stenen worden ook geassocieerd met het derde oog chakra, wat intuïtie en innerlijke wijsheid symboliseert. Valkenoog stimuleert het ontwaken van je intuïtieve vermogens en helpt je bij het nemen van beslissingen op basis van diepere inzichten. Het moedigt je aan om je intuïtieve stem te volgen en te vertrouwen op je innerlijke kompas.

Met valkenoog trommelstenen heb je niet alleen een prachtig stukje natuur in handen, maar ook een krachtige metgezel voor innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. Elke steen is uniek in zijn kleurvariaties en patronen, waardoor je een persoonlijk en betekenisvol stuk hebt dat je energetisch kan ondersteunen op je levenspad.

Product eigenschappen

Kleur

Blauw, Bruin, Grijs, Zwart

Formaat

2 – 4 cm

Gewicht

10 – 30 gr