Zwarte obsidiaan ruw

€ 1,75

Ruwe zwarte obsidiaan is een krachtige en beschermende steen die negatieve energie absorbeert en transformeert. Het stimuleert introspectie, helpt bij het oplossen van emotionele trauma’s en bevordert persoonlijke groei en transformatie.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Schorpioen
  • Steenbok

Product omschrijving

Ruwe zwarte obsidiaan is een krachtige en mysterieuze steen die bekend staat om zijn beschermende eigenschappen. Deze natuurlijke vorm van obsidiaan toont ruwe texturen en een intense zwarte kleur, waardoor het een indrukwekkende toevoeging is aan elke kristalverzameling.

Deze steen staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te absorberen en te transformeren, waardoor het een uitstekende keuze is voor energetische reiniging en bescherming. Het fungeert als een energetisch schild dat je helpt om negatieve invloeden en entiteiten af te weren.

Ruw zwarte obsidiaan stimuleert ook diepe introspectie en helpt bij het oplossen van innerlijke blokkades en emotionele trauma’s. Het moedigt je aan om naar binnen te kijken, je angsten onder ogen te zien en helende transformaties mogelijk te maken. Door het bevorderen van zelfinzicht en groei, ondersteunt het je bij het loslaten van belemmerende patronen en het bevorderen van persoonlijke transformatie.

Elk ruw stuk obsidiaan is uniek, met zijn eigen unieke vormen, patronen en kenmerken. Vanwege de natuurlijke aard van ruwe obsidiaan kunnen er variaties in kleur, grootte en textuur zijn, waardoor elk stuk een unieke en authentieke uitstraling heeft.

Product eigenschappen

Kleur

Zwart

Formaat

2 – 4 cm

Gewicht

10 – 20 gr