Abalone schelp

Uitverkocht

De Albone schelp kan gebruikt worden als een natuurlijke kom om edelstenen op te laden en te reinigen.

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Product omschrijving

De Alabone schelp is een uniek en betoverend natuurlijk voorwerp. Deze schelp wordt gevormd door het zeeleven en staat bekend om zijn prachtige iriserende kleuren en opvallende patroon. De schelp dankt zijn naam aan het Engelse woord “abalone” dat verwijst naar de weekdiersoort waarvan de schelp afkomstig is.

De Alabone schelp wordt vaak gewaardeerd om zijn decoratieve en spirituele eigenschappen. Vanwege de levendige kleuren en het mooie patroon wordt de schelp vaak gebruikt in sieraden, ambachtelijke projecten en decoratieve stukken. Daarnaast wordt de Alabone schelp vaak gebruikt als een spiritueel hulpmiddel. Het wordt beschouwd als een symbool van bescherming, zuivering en intuïtie. Het kan worden gebruikt bij rituelen, meditatie of als een altaarstuk om positieve energie aan te trekken en negatieve energie te transformeren.

De Albone schelp kan ook worden gebruikt in combinatie met edelstenen. Door de schelp te gebruiken als een natuurlijke schaal of kom, kunnen edelstenen worden geplaatst om hun energie op te laden of te reinigen.

Product eigenschappen

Formaat

+- 12 cm

Gewicht

60 – 80 gr

Vaak samen gekocht