Gouden driehoek

€ 7,50

De gouden driehoek set, bestaande uit bergkristal, amethist en rozenkwarts, is een krachtige combinatie van stenen die zorgt voor harmonie, balans en liefde in zowel fysieke als emotionele aspecten van het leven.

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Product omschrijving

Bergkristal is een krachtige steen die energie kan absorberen, opslaan, reguleren en vrijgeven. Het kan helpen bij het versterken van je intenties en je focus, en kan je helpen bij het vinden van helderheid en balans in je leven. Bergkristal staat ook bekend om zijn helende werking en kan helpen bij verschillende klachten, zoals hoofdpijn en vermoeidheid.

Amethist is een steen die helpt bij het versterken van je intuïtie en spirituele verbinding. Het kan je helpen bij het vinden van innerlijke rust en vrede, en kan ook helpen bij het verlichten van angst en stress. Amethist wordt ook vaak gebruikt om te helpen bij slaapproblemen en kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn en migraine.

Rozenkwarts is een zachte en kalmerende steen die bekend staat om zijn werking op het hart. Het kan helpen bij het bevorderen van liefde, compassie en emotionele genezing, en kan je helpen bij het openen van je hartchakra. Rozenkwarts wordt ook vaak gebruikt om te helpen bij het verlichten van stress en angst, en kan helpen bij het bevorderen van een goede nachtrust.

Deze set van trommelstenen is ontworpen om de kracht van deze drie stenen te combineren en zo een harmonische en evenwichtige energie te creëren. De ‘gouden driehoek’ staat bekend om zijn vermogen om positieve energie te bevorderen en negatieve energie af te weren. Het is een perfecte set om te gebruiken tijdens meditatie, healing sessies, of gewoon om in je zak te dragen voor dagelijkse ondersteuning.

Dus, als je op zoek bent naar een set van krachtige en helende stenen om je te helpen bij het vinden van balans, innerlijke rust en spirituele groei, dan is de ‘gouden driehoek’ set met bergkristal, amethist en rozenkwarts zeker iets voor jou.