Seleniet hart 6,5 cm

€ 9,75 € 9,-

Dit is een prachtig Seleniet hart van 6,5 cm. Seleniet is een steen van rust en vrede die je helpt om negatieve energieën te zuiveren en te kalmeren. Dit mooie hart is de perfecte decoratie voor je huis en kan ook gebruikt worden tijdens meditatie of als een persoonlijk cadeau.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Stier

Product omschrijving

Dit mooie Seleniet hart van 6,5 cm is een prachtige aanvulling op je kristalcollectie. Seleniet is een steen die bekend staat om zijn kalmerende en zuiverende eigenschappen. Het helpt je om negatieve energieën weg te nemen en een vredige sfeer te creëren in je omgeving.

Dit hart is perfect voor meditatie, omdat het je helpt om te ontspannen en je geest te zuiveren van negativiteit. Het is ook een prachtig decoratie-object, dat een vredige sfeer creëert in je huis. Daarnaast is het hart een mooi cadeau om te geven aan een vriend of geliefde, als symbool van liefde, rust en vrede.

Het hart heeft een afmeting van 6,5 cm en is gemaakt van hoogwaardig Seleniet, dat bekend staat om zijn mooie, doorschijnende uitstraling en kalmerende energie. Het is glad gepolijst en voelt zacht aan, waardoor het prettig in de hand ligt.

Met dit mooie Seleniet hart haal je een stukje rust en harmonie in huis en creëer je een prachtige sfeer van kalmte en vrede.

Seleniet is een gipskristal waardoor het niet met water gereinigd kan worden omdat de seleniet dan oplost.

Product eigenschappen

Formaat

6 – 8 cm

Gewicht

+- 100 gr

Kleur

Wit