Setjes

Ontdek de magie van edelstenen die elkaar aanvullen en versterken in onze unieke setjes.

Setjes


Ontdek onze prachtige setjes die speciaal voor jou zijn samengesteld! We hebben een verscheidenheid aan sets beschikbaar, waaronder de populaire Gouden Driehoek set, Tijgeroog set, Aventurijn set en nog veel meer. Deze setjes bieden een harmonieuze combinatie van stenen die elkaar aanvullen en samen een synergie van energie creëren.

Als je op zoek bent naar balans, harmonie en positieve energie, dan is de Gouden Driehoek set perfect voor jou. Deze set bestaat uit drie stenen – Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts – die bekend staan om hun helende eigenschappen en vermogen om de chakra’s in balans te brengen.

Voor degenen die kracht, moed en bescherming willen vergroten, is de Tijgeroog set een uitstekende keuze. Tijgeroog staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen en helpt je zelfvertrouwen te vergroten terwijl je in je kracht staat.

De Aventurijn set is ideaal voor het aantrekken van geluk, voorspoed en welvaart. Aventurijn staat bekend als de steen van kansen en groei, en het dragen van deze stenen kan je helpen positieve veranderingen in je leven te manifesteren.

Naast onze setjes bieden we ook schatkistjes met een assortiment aan edelstenen. Deze schatkistjes zijn perfect om je collectie uit te breiden, cadeau te geven of gewoon om van te genieten. Elke schatkist bevat een unieke selectie van trommelstenen, ruwe stukken of gepolijste stenen, zorgvuldig samengesteld om je te verrassen en te inspireren.

Laat je betoveren door onze prachtige setjes en schatkistjes en ontdek de magie van edelstenen. Elk setje en schatkistje is met zorg samengesteld om je te helpen bij je spirituele reis, het creëren van harmonie en het brengen van positieve energie in je leven.