Rozenkwarts theelichthouder

Uitverkocht

Verlicht je ruimte met de natuurlijke schoonheid van onze ruwe rozenkwarts theelichthouder, een prachtig stuk dat een warme gloed en rustige energie aan elke kamer toevoegt.

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Chakra's

Sterrenbeelden

  • Stier
  • Weegschaal

Product omschrijving

Rozenkwarts staat bekend om zijn liefdevolle en helende eigenschappen, en deze theelichthouder brengt die energie rechtstreeks in je huis. Of je nu een vleugje romantiek aan een romantisch diner wilt toevoegen of gewoon wat rust en sereniteit in je leefruimte wilt brengen, deze rozenkwarts theelichthouder doet het allemaal. Elk stuk is uniek vanwege de natuurlijke variaties in het rozenkwarts, wat betekent dat je een exclusief kunstwerk in handen hebt.

Deze rozenkwarts theelichthouder is niet alleen een prachtig decoratief element, maar ook een geweldig cadeau voor iemand van wie je houdt. Het symboliseert liefde, compassie en emotionele genezing, en het herinnert ons eraan om ons hart te openen voor de schoonheid van het leven. Verwen jezelf of een geliefde met deze prachtige rozenkwarts theelichthouder en breng de liefdevolle energie van dit kristal in huis.

Product eigenschappen

Kleur

Roze

Gewicht

+/- 1 kg