Amethist punt op standaard

€ 24,75

Ontdek de kalmerende energie van onze amethist punt op standaard, een prachtige combinatie van natuurlijke schoonheid en spirituele heling.

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Vissen
  • Waterman

Product omschrijving

De amethist punt op standaard is een natuurlijk kunstwerk, waarin de diepe paarse tinten samensmelten in een punt, waardoor een perfecte balans tussen schoonheid en helende energie ontstaat.

Amethist staat al eeuwenlang bekend om zijn krachtige helende eigenschappen en spirituele betekenis. Het is een steen van wijsheid en nederigheid, die de geest kalmeert en helderheid bevordert. Door zijn verbinding met het derde oogchakra en de kruinchakra, helpt amethist om intuïtieve inzichten te versterken en spirituele groei te bevorderen.

Plaats onze amethist punt op standaard in je leefruimte om te genieten van de kalmerende en beschermende energie die het uitstraalt. Het kan helpen bij het loslaten van stress en spanning, en een gevoel van innerlijke rust en harmonie bevorderen. Bovendien wordt amethist vaak gebruikt als hulpmiddel bij meditatie, waarbij het de geest opent voor hogere bewustzijnsniveaus en diepere spirituele verbinding.

Product eigenschappen

Kleur

Paars, Transparant