Rozenkwarts op standaard

Uitverkocht

Ruwe rozenkwarts op standaard is een prachtige toevoeging aan je edelstenen collectie, doordrenkt met liefdevolle en kalmerende energie.

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Chakra's

Sterrenbeelden

  • Stier
  • Weegschaal

Product omschrijving

De zachte roze tinten van rozenkwarts trekken direct de aandacht en creëren een gevoel van rust en sereniteit in elke ruimte. Het wordt vaak gebruikt om het hartchakra te openen en te genezen, waardoor het helpt om negatieve emoties los te laten en plaats te maken voor liefde, compassie en vergeving.

Rozenkwarts staat erom bekend een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen en emotionele heling te ondersteunen. Het kan helpen om zelfliefde en acceptatie te vergroten, wat leidt tot een positiever zelfbeeld en gezondere relaties met anderen.

Plaats onze ruwe rozenkwarts op standaard op een speciale plek in je huis of werkruimte om te genieten van de liefdevolle en kalmerende energie die het uitstraalt. Het fungeert niet alleen als een prachtig decoratief stuk, maar ook als een krachtige tool om je hart te openen voor de overvloed aan liefde die het universum te bieden heeft.

Product eigenschappen

Kleur

Roze