Hematoide kwarts jumbo steen

€ 7,50

Hematoïde kwarts jumbo steen waar de levendige combinatie van kwarts en hematiet een krachtige energie met zich meebrengt.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Leeuw
  • Steenbok

Product omschrijving

Deze mooie stenen zijn een unieke samensmelting van kwarts en hematiet, waarbij de dieprode kleur van hematiet het heldere kwarts doordringt en een prachtig schouwspel van kleur en energie creëert.

Hematoïde kwarts is een steen die bekend staat om zijn intense energetische eigenschappen. De combinatie van kwarts en hematiet geeft het kristal een krachtige aardende en beschermende energie, waardoor het een waardevol hulpmiddel is bij het balanceren en reinigen van je energieveld. Het kan helpen om negatieve energieën af te weren en je te beschermen tegen negatieve invloeden, terwijl het tegelijkertijd je vitaliteit en levenskracht stimuleert.

De jumbo stenen hebben een formaat dat perfect is om vast te houden of te gebruiken tijdens meditaties en energetische werk. Hun krachtige energie maakt ze ook ideaal om in ruimtes te plaatsen waar je behoefte hebt aan een sterke energetische ondersteuning.

Product eigenschappen

Kleur

Rood, Transparant

Gewicht

60 – 80 gr

Formaat

4 – 6 cm