Gele jaspis ruw

€ 2,25

Ervaar de aardende en motiverende kracht van ruwe gele jaspis, een prachtige steen die je helpt in balans te blijven en je energie te versterken.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Maagd

Product omschrijving

Voeg een sprankje zonneschijn toe aan je edelstenencollectie met ruwe gele jaspis. Deze prachtige steen straalt een levendige gele kleur uit, waardoor het direct de aandacht trekt. De ruwe vorm van gele jaspis benadrukt zijn natuurlijke schoonheid, waardoor elk stuk een betoverende uitstraling heeft.

Gele jaspis is een steen die bekend staat om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. Het helpt je verbinding te maken met de aarde-energieën, waardoor je je gegrond en gebalanceerd voelt. Het kan een gevoel van innerlijke rust en kalmte bevorderen, vooral in tijden van stress of onrust.

De energie van gele jaspis staat ook bekend om zijn opbeurende en motiverende eigenschappen. Het kan je een boost geven in tijden van vermoeidheid of gebrek aan energie, waardoor je je weer energiek en gemotiveerd voelt om uitdagingen aan te gaan. Het stimuleert tevens een positieve mindset en helpt je om met vertrouwen en moed vooruit te gaan.

Product eigenschappen

Kleur

Geel

Gewicht

+/- 40 gr

Formaat

+/- 4 cm