Mos agaat ruw

€ 3,50

Ervaar de rustgevende kracht van ruwe mos agaat, een steen die harmonie, vernieuwing en positieve energie bevordert.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Stier

Product omschrijving

Verrijk je edelstenencollectie met de betoverende schoonheid van ruwe mos agaat. Deze unieke steen staat bekend om zijn levendige groene kleur en de aanwezigheid van intrigerende “mos” patronen die doen denken aan een weelderig boslandschap. Met zijn natuurlijke uitstraling en helende eigenschappen is ruwe mos agaat een must-have voor elke kristallenliefhebber.

Mos agaat staat bekend om zijn aardende en kalmerende energie. Het is een steen die je verbindt met de natuurlijke wereld en helpt om innerlijke rust en stabiliteit te bevorderen. Het brengt een gevoel van harmonie en evenwicht, waardoor het een uitstekende metgezel is tijdens meditatie en spirituele praktijken.

Naast zijn aardende eigenschappen staat mos agaat ook bekend om zijn vermogen om negatieve energie te transformeren en positieve energie te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van zorgen, angst en stress, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor meer vreugde, optimisme en groei. Het wordt vaak gebruikt als een steen van vernieuwing en persoonlijke groei.

Product eigenschappen

Kleur

Groen, Transparant, Wit

Gewicht

40 – 60 gr

Formaat

4 – 6 cm