Hematiet armband 6mm

€ 7,-

Dit 6 mm hematiet armbandje is een stijlvol sieraad met helende eigenschappen. De gladde kralen absorberen negatieve energie, bevorderen geaardheid en versterken moed en zelfvertrouwen.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Ram

Product omschrijving

Een hematiet armbandje van 6 mm is een stijlvol en veelzijdig sieraad dat zowel esthetisch aantrekkelijk is als helende eigenschappen heeft. Hematiet is een glanzende, donkergrijze edelsteen die bekend staat om zijn aardende en beschermende krachten.

Dit armbandje is gemaakt van gladde hematiet kralen van 6 mm, waardoor het comfortabel om de pols past. Het strakke design maakt het armbandje perfect voor dagelijks gebruik en kan zowel alleen gedragen worden als gecombineerd met andere armbanden voor een gelaagde look.

Hematiet staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te absorberen en te transformeren, waardoor het een krachtige beschermende steen is. Het kan je helpen om geaard te blijven, je energieveld te reinigen en een gevoel van stabiliteit en balans te bevorderen.

Daarnaast wordt hematiet ook geassocieerd met het stimuleren van moed, zelfvertrouwen en wilskracht. Het kan helpen om angsten en twijfels te overwinnen en je ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Dit hematiet armbandje is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een waardevol hulpmiddel voor energetische bescherming en innerlijke kracht. Het is een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand die je wilt ondersteunen bij het versterken van hun energie en zelfvertrouwen.

Product eigenschappen

Kleur

Zwart