Ruwe zwarte toermalijn

V.a. € 2,-

Zwarte ruwe toermalijn is een krachtige edelsteen die bekend staat om zijn beschermende eigenschappen tegen negatieve energieën en elektromagnetische straling. Het kan helpen om het lichaam en de geest te aarden en te reinigen, waardoor een gevoel van rust en stabiliteit wordt bevorderd.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Steenbok
  • Stier

Product omschrijving

Zwarte toermalijn is een mineraal dat gewonnen wordt uit de aarde en bekend staat om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt als hulpmiddel bij het reinigen en balanceren van de chakra’s en kan helpen bij het verwijderen van negatieve energie uit de omgeving en het afweren van elektromagnetische straling.

Toermalijn wordt ook wel de ‘steen van de zelfverzekerdheid’ genoemd omdat het kan helpen om een gevoel van veiligheid en stabiliteit te creëren. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie, en kan ook de fysieke energie en vitaliteit verbeteren. Door de unieke samenstelling van mineralen waaruit toermalijn bestaat, heeft het ook een pyro-elektrische eigenschap, wat betekent dat het een elektrische lading kan creëren wanneer het wordt verwarmd of afgekoeld.

Ruwe toermalijn komt in verschillende maten en vormen en kan worden gebruikt als decoratief object, als onderdeel van kristalrasterwerk, in meditatie of als onderdeel van een kristalhealing sessie. Het kan ook worden gedragen als sieraad in de vorm van een hanger, armband of ring, zodat de drager de beschermende en aardende eigenschappen van de steen bij zich kan dragen gedurende de dag.

Product eigenschappen

Gewicht N/B
Kleur

Zwart