Bergkristal

€ 3,-

Ervaar de zuivere helende kracht van Bergkristal trommelstenen, die balans, helderheid en positieve energie brengen.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Product omschrijving

Ontdek de zuivere schoonheid en helende energie van Bergkristal trommelstenen. Deze prachtige stenen, met hun heldere en transparante uitstraling, zijn geliefd om hun veelzijdige eigenschappen en worden al eeuwenlang gewaardeerd in de wereld van edelstenen.

Bergkristal staat bekend als de meester genezer onder de kristallen en wordt geassocieerd met helderheid, zuiverheid en positieve energie. Het heeft een versterkend effect op zowel het fysieke als het energetische lichaam, en helpt bij het balanceren en harmoniseren van de chakra’s.

De krachtige energie van Bergkristal trommelstenen kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze zijn ideaal voor meditatie en spirituele praktijken, waarbij ze kunnen helpen bij het versterken van intenties en het openen van het bewustzijn voor hogere inzichten. Daarnaast kunnen ze ook dienen als energetische reinigers, waardoor ze andere stenen en omgevingen zuiveren van negatieve energie.

Bergkristal trommelstenen zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtig om te zien. Hun gladde en gepolijste oppervlaktes reflecteren het licht op een betoverende manier, waardoor ze een lust voor het oog zijn en een vleugje helderheid en schoonheid aan je edelsteenverzameling toevoegen.

Laat de zuivere en verhelderende energie van Bergkristal trommelstenen je begeleiden op je spirituele reis, terwijl ze je ondersteunen bij het vinden van balans, helderheid en positieve transformatie.

Product eigenschappen

Kleur

Transparant, Wit

Formaat

2 – 4 cm

Gewicht

10 – 20 gr

Vaak samen gekocht