Sodaliet ruw

€ 3,50

Ruwe Sodaliet is een prachtige steen met een diepblauwe kleur en witte aderen. Het is een mineraal dat voornamelijk bestaat uit natrium en aluminiumsilicaat. Sodaliet staat bekend om zijn veronderstelde spirituele eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor meditatie en innerlijke rust.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Boogschutter
  • Maagd

Product omschrijving

Ruwe sodaliet is een edelsteen die voornamelijk bestaat uit natriumaluminiumsilicaat. De steen is vernoemd naar de hoge natriumgehaltes in zijn chemische samenstelling. Sodaliet is vaak donkerblauw van kleur, maar kan ook wit, grijs, groen of roze zijn en bevat vaak witte aders of vlekken van calciet. Het is een populaire edelsteen vanwege zijn schoonheid en spirituele eigenschappen, die worden geassocieerd met harmonie, intuïtie en communicatie.

De ruwe vorm van sodaliet toont de natuurlijke schoonheid van de steen en is perfect voor het plaatsen op altaars, in kristalgrids of om te gebruiken bij meditatie. De ruwe stukken variëren in grootte, kleur en vorm, waardoor elk stuk uniek is en een eigen verhaal vertelt. Sodaliet is ook een populaire edelsteen om sieraden van te maken, zoals kettingen, armbanden en oorbellen.

Ontdek de prachtige energie van ruwe Sodaliet en voel hoe deze edelsteen je kan helpen om in contact te komen met je intuïtie en communicatievaardigheden te verbeteren.

Product eigenschappen

Kleur

Blauw, Wit

Gewicht

+/- 125 gr

Formaat

+/- 6 cm