Polychroom jaspis

€ 4,-

Ervaar de levendige energie van polychroom jaspis geslepen stenen, die vitaliteit en stabiliteit brengen.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Maagd

Product omschrijving

Polychroom jaspis geslepen stenen zijn een fascinerende en prachtige toevoeging aan je kristalcollectie. Deze stenen, ook wel bekend als woestijnjaspis, zijn doordrenkt met levendige kleuren en unieke patronen die direct de aandacht trekken.

Met hun aardse energie en harmonieuze uitstraling brengen polychroom jaspis geslepen stenen een gevoel van vreugde, vitaliteit en stabiliteit in je leven. Ze resoneren met de kracht van Moeder Aarde en helpen je om in harmonie te zijn met de natuurlijke wereld om je heen.

Elke polychroom jaspis steen is een uniek kunstwerk van de natuur, met zijn eigen combinatie van kleuren en patronen. Van warme tinten rood, bruin en geel tot diepe blauwe en groene tinten, deze stenen zijn een feest voor het oog. Hun veelzijdige uiterlijk maakt ze perfect voor decoratieve doeleinden, zoals het creëren van energetische grids of het verrijken van je leefruimte met hun inspirerende aanwezigheid.

Naast hun visuele aantrekkingskracht staat polychroom jaspis bekend om zijn helende eigenschappen. Deze steen heeft een aardende en stabiliserende werking, waardoor het een uitstekende metgezel is tijdens periodes van verandering en groei. Het brengt een gevoel van rust en balans, versterkt je innerlijke kracht en bevordert positieve energie in je leven.

Product eigenschappen

Gewicht

10 – 20 gr

Formaat

2 – 4 cm

Kleur

Bruin, Rood, Roze, Wit, Zwart