Tijgeroog

€ 2,75

Ervaar de krachtige energie van Tijgeroog trommelstenen, die moed, vertrouwen en bescherming brengen.

-
+

Waarom Tante Agaat

  • Ruim assortiment
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Persoonlijk extraatje bij elke bestelling vanaf € 15,-
Brievenbuspakket verzending: € 4,25 Pakket verzending: € 6,65 Verzending België: € 8,75

Sterrenbeelden

  • Leeuw
  • Tweelingen

Product omschrijving

Ontdek de krachtige energie van Tijgeroog trommelstenen. Deze prachtige stenen, met hun karakteristieke gouden en bruine tinten, brengen moed, vertrouwen en bescherming in je leven.

Tijgeroog is een steen die je helpt om je doelen te bereiken en obstakels te overwinnen. Het versterkt je wilskracht en geeft je het zelfvertrouwen om uitdagingen aan te gaan. Met Tijgeroog trommelstenen in je bezit voel je je gesterkt en vol vertrouwen om je eigen pad te bewandelen.

De beschermende eigenschappen van Tijgeroog maken het een waardevolle metgezel in tijden van verandering en onzekerheid. Het helpt je om negatieve energieën af te weren en bevordert een gevoel van veiligheid en stabiliteit.

Naast de krachtige werking is Tijgeroog ook een prachtige toevoeging aan je edelsteenverzameling. De gladde, gepolijste trommelstenen hebben een mooie glans en voelen aangenaam aan in je hand.

Gebruik Tijgeroog trommelstenen tijdens meditatie, leg ze in je omgeving voor positieve energie of draag ze bij je als een tastbare herinnering aan je innerlijke kracht.

Voel de kracht van Tijgeroog in je leven met deze unieke trommelstenen. Laat ze je begeleiden op je pad naar moed, vertrouwen en bescherming.

Product eigenschappen

Kleur

Bruin

Formaat

2 – 4 cm

Gewicht

20 – 40 gr